Wie zijn wij ?

Drie generaties in dienst van uw smaakpapillen !

Wie zijn we ?

We zijn een familiebedrijf dat al sinds onze voorouders de know-how van ambachtelijke tradities en plaatselijke producten van Aubel voortzet.

Onze waarden

Passie, traditie, know how, kwaliteit, … Joseph, Claudy en Antoine Nyssen benutten deze waarden dagelijks.

Familie

Deze 3 generaties werken dagelijks samen om deze uitmuntende producten te vervaardigen ! Wij geloven in ambachtelijke en oorspronkelijke waarden die wij nog voor enkele generaties zullen proberen te behouden !

JOSEPH NYSSEN

PATRIARCH

Joseph is geboren in 1945. Joseph is nog steeds actief om de traditie van zijn voorhouders voor te zetten wat hij nauw aan het hart draagt. Joseph besliste in 1983 om een fabriek voor dit zwart goud te bouwen.

CLAUDY NYSSEN

DE ZOON

Claudy geboren in 1966 en startte in 1988 met de uitbreiding van de productie en de commercialisering van de siroop. Hij heeft het heerlijke appelsap “PomAubel”en eveneens een uitgebreid aanbod confituren aan het gamma toegevoegd. Claudy is dynamisch en staat altijd klaar om zijn passie voor siroop met u te delen.

ANTOINE NYSSEN

DE KLEINZOON

Antoine is geboren in 1996 en zoals het spreekwoord zegt: de siroop is hem met de paplepel ingegeven. Hij heeft dezelfde passie om het familie bedrijf voor te zetten. Bij een bezoek aan de fabriek zal u verbaasd zijn over zijn passie die hij graag met u deelt tijdens de rondleiding.